九州大学 大学院 システム生命科学府

【講義情報】11/27(火)2限「生命医科学II」/Medical Life Sciences II

Contents

11月27日(火)の2限「生命医科学II」では、講義の終了前に小レポートを書いてもらいます。テーマは「一連の講義で興味を持ったトピックスについて」です。当日出席できない学生は別途対応するので、講義担当教官である大川恭行教授に連絡をお願いします。

In “Medical Life Sciences II” on Nov 27th, we will ask the students to write a short report at the end of the class. The theme of the short report will be “About the topics you are interested in”.
If you will not able to attend the class on Nov 27th, please contact Prof. Yasuyuki Ohkawa.

九州大学 大学院 システム生命科学府

〒819-0395 福岡市西区元岡744