九州大学 大学院 システム生命科学府

【課題レポート】生命工学II /Assignment for Basic Life EngineeringⅡ

Contents

Please download template answer sheet from here and send it to;
sawada@mech.Kyushu-u.ac.jp

Deadline: 2nd May

Subject of message: “Life Engineering”

※Send assignment as PDF.

※Your name and student No. must be written on both assignment and message.

Essence extracted from materials used in the Sawada’s lecture will be uploaded after the deadline.

生命工学II澤田担当講義の大事なことのみ記載の資料をレポート提出締め切り(5月2日)後にアップロードします。

九州大学 大学院 システム生命科学府

〒819-0395 福岡市西区元岡744